NLP Masterpractitioneropleiding

De 18 daagse opleiding NLP Master Practitioner is het vervolg op de Practitioner opleiding. Er wordt een verdiepingsslag gemaakt in het persoonlijk veranderwerk door op zoek te gaan naar patronen in gedrag. Deze gedragspatronen vormen vaak de onderliggende oorzaak van verschillende problemen.

Doelstelling

  • Interventies op niveau van overtuigingen en identiteit
  • Taalpatronen leren toepassen bij verandering en motivatie
  • Modelleren van excellent gedrag
  • Gedragsmodellen omzetten in overdraagbare technieken voor coaching en training
  • Gedragsvoorkeuren onderzoek met behulp van metaprogramma’s
  • Uitvoeren en presenteren van eigen onderzoek volgens modelleringsmethodiek
  • Kennismaken met coach- en leiderschapsmodellen naast NLP
  • Fasering van veranderingstraject opzetten en uitvoeren

Certificaat

De opleiding wordt afgesloten met een integratieblok en het presenteren van de persoonlijk modelleringsopdracht. Geslaagden krijgen een certificaat uitgereikt volgens de eisen van de Global Trainer and Consultancy Community. Deelnemers zijn dan gecertificeerd NLP Master Practitioner. De opleiding NLP masterpractitioner van NLP centrum Zuid Nederland is in combinatie met de opleiding NLP practitioner geaccrediteerd door de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde.

Intervisiegroepen

Tussen de trainingsblokken wordt in groepen gewerkt aan opdrachten om het geleerde “in the muscle” te krijgen.

Programma

De opleiding bestaat uit blokken van 3 dagen: do, vr en za. Met werktijden van 10:00 uur tot ca.17:30 uur.

De kosten met certificaat (erkend door de Global Trainer and Consultancy Community) zijn € 3.025,00 incl. BTW en incl. lesmateriaal, koffie en thee. Bij vroege inschrijving, dat wil zeggen voor 2 maanden voor aanvang van de cursus, wordt een korting toegepast van 5%.

Voorwaarde voor deelname

De NLP opleidingen van NLP centrum Zuid Nederland worden op post-HBO niveau gegeven. Daarom geldt er een minimum vooropleidingseis van een afgeronde MBO-, Havo- of Vwo-opleiding. Voorkeur heeft het om een opleiding op HBO-niveau gevolgd te hebben. Dit is niet strikt noodzakelijk. Als je twijfelt of je genoeg vooropleiding hebt, kun je contact opnemen met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor de masterpractitioneropleiding NLP geldt bovendien, dat je de practitioneropleiding met goed gevolg hebt afgesloten en dat je een certificaat daarvan kunt overleggen. Wij erkennen de certificaten van opleidingsinstituten, gegeven door trainers die aangesloten zijn bij de Global Trainer and Consultancy Community. Tevens van opleidingsinstituten, geaccrediteerd door VIV-nederland. Heb je de practitioneropleiding NLP niet bij ons gevolgd, dan willen we je graag voor aanvang van de masteropleiding ontmoeten om te kijken hoe de opleiding die je gevolgd hebt aan kan sluiten op onze opleiding.

Data

Zie agenda. Voor nadere informatie zie onze folder (pdf-formaat). Inschrijven of reserveren kan via ons online-inschrijfformulier. Het is mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. U kunt ons daarvoor bellen of mailen.