NLP Practitioneropleiding

De 18 daagse opleiding tot NLP Practitioner vormt de basis voor het toepassen van NLP. De inhoud is gericht op het realiseren van persoonlijke doelen door talenten te ontdekken, te ontwikkelen en met passie toe te passen. Deelnemers zijn onder andere managers, coaches en therapeuten op diverse vakgebieden zoals in het onderwijs, het bedrijfsleven, de publieke sector en de gezondheidszorg.

Doelen van de opleiding:

  • Vergroten van effectiviteit in communicatie en interactie
  • Persoonlijk inzicht vergroten en contact maken met je eigen missie
  • Hindernissen wegnemen voor persoonlijk functioneren
  • Individueel talent en zelfvertrouwen ontwikkelen
  • In beweging komen en blijven door het uitvoeren van je persoonlijk plan

Buiten de trainingsdagen om bestaat er een mogelijkheid om in te schrijven voor persoonlijke therapie- of coachsessies. In deze sessies wordt met senior coaches en/of therapeuten aan persoonlijke vragen of individuele doelen gewerkt.

Certificaat

De opleiding wordt afgesloten met een integratieblok waarna een certificaat wordt uitgereikt volgens de eisen van de Global Trainer and Consultancy Community. Deelnemers zijn dan gecertificeerd NLP Practitioner. De opleiding NLP practitioner van NLP centrum Zuid Nederland is in combinatie met de opleiding NLP masterpractitioner geaccrediteerd door de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde.

Intervisiegroepen

Tussen de trainingsblokken wordt in groepen gewerkt aan opdrachten om het geleerde “in the muscle” te krijgen. Deze intervisiegroepen maken deel uit van de opleiding.

Opleidingsdagen

De opleidingen bestaan uit blokken van 3 dagen: do, vr en za. We starten om 10:00 uur en eindigen om ca. 17:30 uur.

Kosten en inschrijving

De kosten zijn € 3.025,00. incl. 21% BTW en incl. lesmateriaal, koffie en thee. Bij vroege inschrijving, dat wil zeggen voor 2 maanden voor aanvang van de cursus, wordt een korting toegepast van 5%.

De locatie voor de opleiding is in kasteel Geldrop.

Voorwaarde voor deelname

De NLP opleidingen van NLP centrum Zuid Nederland worden op post-HBO niveau gegeven. Daarom geldt er een minimum vooropleidingseis van een afgeronde MBO-, Havo- of Vwo-opleiding. Voorkeur heeft het om een opleiding op HBO-niveau gevolgd te hebben. Dit is niet strikt noodzakelijk. Als je twijfelt of je genoeg vooropleiding hebt, kun je contact opnemen met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Data

Zie agenda. Voor nadere informatie zie onze folder (pdf-formaat). Inschrijven of reserveren kan via ons online-inschrijfformulier. Het is mogelijk om een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek aan te vragen als u overweegt om de opleiding te gaan volgen. Daarvoor kunt u ons bellen of mailen.