Paul Weeren

“Some pursue happiness — others create it”
Anonymous

Deze uitspraak karakteriseert de sterke kant van coaching: actief werken aan je eigen doelstellingen, het zelf werken aan datgene wat je wilt bereiken.De uitdaging ligt er in om samen te zoeken naar de veranderingen die je wenst en datgene wat je nog tegenhoudt op te sporen. Vanuit deze hindernissen kunnen we dan komen tot datgene wat nodig is om deze verandering te bewerkstelligen en effectieve strategieën daartoe te ontwikkelen. Echte struikelblokken kunnen door doelgerichte technieken aangepakt worden. Ook worden de gewenste veranderingen getoetst op de invloed op je totale persoon (zowel zakelijk als privé), je omgeving en op de lange termijn.

Het interessante is voor mij persoonlijk om te zien tot hoeveel mensen zelf in staat blijken te zijn, als de juiste, vaak nog versluierde, eigen vermogens die een ieder heeft, worden aangesproken. De meeste mensen hebben veel kwaliteiten en competenties die nog onbenut gelaten worden. Deze vermogens inzetbaar maken is daarbij mijn uitdaging.

Wie is Paul Weeren?

Geboren in Eindhoven, woon ik nu in Geldrop. Na de middelbare school ging ik naar het conservatorium en studeerde blokfluit, klavecimbel en piano. Ruim 25 jaar heb ik als docent en uitvoerend musicus gewerkt (en doe ik nog steeds met veel plezier!), als pianist studeerde ik bij Peter Feuchtwanger in Londen, en leerde daar diens oefeningen voor het herstellen van fysieke speelstoringen en het ontwikkelen van een natuurlijke, functionele klaviertechniek.

Mijn NLP-opleidingen volgde ik bij het IEP in Nijmegen en de NLPU in Santa Cruz en ik ben gecertificeerd NLP-Master Practitioner en trainer en lid van de Global Trainer en Consultancy Community. Na mijn opleiding volgde ik nog diverse NLP-cursussen, o.a. bij Robert Dilts, Judith DeLozier, Yoka Brouwer, Tim Hallbom en Suzie Smith. Ik ben gecertificeerd in Emotion Focused Therapy for individuals en Ericksoniaanse hypnose, aangesloten bij de NvNLP en ben ruim vier jaar bestuurslid geweest van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde. Ik heb ook ruime ervaring met  Feldenkrais, Alexandertechniek en ademhalingstechnieken.